Portfolio Category: Stålpiper

Aero stålpipe

En moderne pipe, for moderne bygg. Aero er en isolert stålpipe med integrert tilluftskanal (ventilert stålpipe), og som sikrer riktig mengde forbrenningsluft til ildstedet. Dette er spesielt nødvendig i moderne boliger, som er veldig tette.
Les mer

Smooth stålpipe

Moderne design og høy kvalitet. Smooth er i utgangspunktet vår tradisjonelle DW stålpipe i høy kvalitet, som er gitt et nytt moderne design. Det betyr at tradisjonelle låsebånd og synlige rørskjøter er historie! Smooth er en pipe med tilnærmet usynlige skjøter, og pipen blir et flott møbel i boligen. Den benyttes gjerne i boliger der pipen skal starte på toppen av ildstedet, og bygges videre opp til over tak.
Les mer

DW stålpipe

Høy kvalitet, for tøffe forhold. DW er en isolert stålpipe, som har et tøft utseende og er som skapt for tøffe forhold! Den benyttes gjerne på boliger der det er ønskelig at pipen skal gå utvendig langs ytterveggen. Videre så er den brukt i industribygg og til større fyringsanlegg, der det er høye krav til kvalitet og holdbarhet. Innerrøret er av syrefast- rustfritt stål, isolasjon av keramisk materiale og et ytterrør i rustfritt stål.
Les mer

Nettside levert av GP Marked