Brannsikkerhet – også på hytta

Sommeren er her, og mange nordmenn tilbringer mye tid på hytta. Selv om været i Norge har vært litt kjølig og ustabilt denne sommeren, er det få ting som slår følelsen av å sitte foran en varm peis med familien, spille kort og høre regnet tromme på taket. Vi forstår viktigheten av en pålitelig og koselig varmekilde, spesielt på hytta.

Vi er spesialister på rehabilitering av pipe og montering av stålpipe og ildsted. Våre tjenester tilbys selvfølgelig også til hytteeiere. Enten du trenger å montere nytt ildsted, oppgradere en gammel pipe eller installere en ny stålpipe, er vi her for å hjelpe. Vår erfaring og ekspertise sikrer at du får en trygg og effektiv løsning som gir varme og hygge i mange år fremover.

Ingen vei – ingen problem! Pipe Eksperten har tilgang til båt på Hvaler området. Det gjør det mulig for oss å ta jobber på øyer og andre steder som ikke er tilgjengelige med bil. Vi har også erfarne båtførere som kan kjøre kundens egen båt, der dette er mulig.

Vi kan påta oss jobber i et stort område, såfremt det foreligger bilder eller byggtegninger. Tidligere har vi blant annet montert eller prosjektert piper og ildsteder til hytter i Gol, Geilo, Sjusjøen, Lillehammer, Hafjell, Vinstra, Hemsedal, Rauland, Valdres, Tjøme, Larkollen, Son og Hvaler. Vi kan også prosjektere jobber, og levere materialer, som andre lokale håndverkere utfører.

Hvis du er på hytta og trenger hjelp med pipe eller ildsted, ikke nøl med å kontakte oss. Vi sørger for at du kan nyte sommeren, uansett vær, med en varm og trygg peis. La oss hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren for koselige stunder med familie og venner.