Våre tjenester

Pipe Eksperten as ble stiftet i 1991, og har hele tiden hatt fokus på god kvalitet til riktig pris. Vi er nå landets største og ledende firma innen rehabilitering av piper.

Hovedsaklig jobber vi med større oppdrag for borettslag og sameier, men vi tar selvfølgelig også mindre oppdrag som rehabilitering av piper i eneboliger, videokontroller av piper, feilsøking av fyringsanlegg og montering av ildsted m.m.

REHABILITERING AV SKORSTEINER OVER HELE LANDET

Vi rehabiliterer alle typer skorsteiner i eneboliger, bygårder, sameier og borettslag. Enten det er behov for et nytt foringsrør innvending i gammel skorstein, eller det er ønskelig med skorsteinstettning i form av en masse som fyller opp sprekker og hull i gammel skorsteinsvegg, kan huseier være trygg på at vi utfører jobben feilfritt!

Vi har utført en rekke oppdrag både for borettslag og i bygårder. Dette krever ikke bare kunnskap om metodevalg og utførelse, men det krever også god kommunikasjon og god planlegging på alle stadie. Skal man forholde seg til kanskje flere hundre beboere, så er man nødt til å ha alt på plass både på arbeidsplassen og på det mer organisatoriske nivå.

I Østfold, Oslo og deler av Akershus gjør våre egne ansatte arbeidene. Ellers har vi et nett av forhandlere som rehabiliterer piper fra sør til nord, øst til vest.

VIDEOKONTROLL, KAMERAINSPEKSJON, TRYKKTESTING, FEILSØKING, KARTLEGGING OG ETTERKONTROLL

Vi utfører kontroll av skorstein med blant annet kamerainspeksjon eller såkalt videokontroll. Her vil det meste av skorsteinens innvendige tilstand kunne dokumenteres. Skriftlig rapport leveres, hvor eventuelle feil og mangler kommer frem. Vi kan også utvide denne kontrollen, til å inkludere en fullstendig kartlegging av ildsted og tilkoplinger i alle leiligheter i en bygård, sameie eller borettslag.

Som et av få firma i landet, tilbyr vi også trykktesting/ lekkasjemåling av piper. Dette kan også gjøres som et alternativ til eller i tillegg til en videokontroll. Trykktesting/ lekkasjemåling benyttes ofte for sjekk av nyere elementpiper, eller der hvor et firma har vært inne å rehabilitert piper, og kjøper ønsker en uavhengig etterkontroll.

Vi har kunnskapen og nødvendige instrumenter for feilsøking i forbindelse med dårlig trekk, røykutslag i leilighet eller andre problem med fyringsanlegget.

SALG OG OPPSETTING AV ALLE TYPER PIPER

Vi selger både stålpiper og elementpiper til selvbyggeren, samt leverer ferdige løsninger klart for trygg fyring. Vi har et komplett sortiment for å dekke alt fra mindre hus og hytter til større anlegg og industri.

Impregnering av pipetopp og murverk
Vi tilbyr hydrofoberende impregnering av piper, for å redusere inntrengning av vann.

Murerarbeide
Vi kan også bidra med annet murarbeide relatert til pipene. Dette kan være alt fra forblending og pussing av pipe, til muring av ny pipetopp eller som bildet under viser: slemming av pipetopper med montering av nye skiferheller.

Dimensjonering av piper
Vi er spesialister på pipedimensjonering.

Montering av ildsted
Vi monterer alle typer ildsted.

Kursvirksomhet
Vi driver utstrakt kursvirksomhet i hele landet for fagfolk, feiervesen, huseiere, forsikringsbransjen, takstfolk, myndigheter m.m.

INTERESSERT I Å VITE MER OM VÅRE TJENESTER?
TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT, OG GRATIS BEFARING.