Om oss

VI LØSER PIPEPROBLEMER

PIPE EKSPERTEN AS, ER ET SELSKAP SOM HAR SPESIALISERT SEG INNEN REHABILITERING AV PIPER OG SKORSTEINER.

Vi er som vårt navn tilsier, eksperter innen faget skorsteinsproblematikk, og er totalleverandør av godkjente løsninger for reparasjon av alle typer skorsteiner. I tillegg leverer vi også nye stålpiper og elementpiper til proff og selvbyggere. Vi ble stiftet i 1991, og har hele tiden hatt fokus på god kvalitet til riktig pris. Nå etter over 30 års drift, er Pipe Eksperten as et av landets største og ledende firma innen rehabilitering av piper og også en stor aktør på montering av stålpiper. Vi utfører mye arbeide selv på Østlandet, men har også et landsdekkende nett av autoriserte montører, som alle står til disposisjon med sine kunnskaper.

STIKKORD FOR VÅR LEVERANSE

  • OVERSIKTLIG TILBUD
  • RIKTIG PRIS OG HØY KVALITET
  • GOD KOMMUNIKASJON GJENNOM HELE PROSESSEN
  • STORT FOKUS PÅ HMS
  • BESTE BRANNSIKRE LØSNING
  • PROFESJONELLE FAGFOLK
  • RENE OG RYDDIGE ARBEIDSPLASSER
  • PROBLEMFRIE LØSNINGER FOR FREMTIDEN

VÅRT MOTTO

VI SKAL LEVERE ET SÅ GODT FERDIG PRODUKT TIL VÅRE KUNDER, AT ALLE VIL ØNSKE Å ANBEFALE OSS VIDERE!

Dette skal vi oppnå gjennom oversiktlig tilbud, riktig pris, god kommunikasjon, beste brannsikre løsning, profesjonelle fagfolk, rene og ryddige arbeidsplasser og problemfrie løsninger for fremtiden.

Vi er stolte av faget vårt så vel som de arbeidene vi utfører! Likevel har vi stadig fokus på at vi ønsker å forbedre oss i alle ledd. Dette mener vi er viktig. Vår erfaring er at dette fører til enda flere fornøyde kunder og dessuten mer fornøyde ansatte, som igjen ønsker å bidra med det lille ekstra.

Vi er registrert i Startbank. Byggenæringens Landsforening (BNL) har med utgangspunkt i prosjektet ”Seriøsitet i byggenæringen”, etablert et felles leverandørregister for BA-næringen. Formålet med leverandørregisteret er å bidra til at aktørene i BA- næringen kan konkurrere på like vilkår. For registrering der så må alle skatter og avgifter være betalt, kontrollsystemer ivaretatt, lønns og arbeidsvilkår være ihht norske krav, bedriftens finansielle situasjon være i orden. Kort fortalt – alt må være på stell, og man er en trygg leverandør.
sentralt godkjent firma
Pipe Eksperten er sentralt godkjent firma for oppsett av stålpiper og rehabilitering av piper. Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. Sentral godkjenning er en vurdering av foretakets kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriften. For kunden gir det trygghet, og i tillegg vil byggesøknaden være enklere, raskere og ofte rimeligere å behandle. 
Medlem av norsk varme
Vi er medlem av Norsk Varme, en bransjeforening for hele ildstedsbransjen. Det inkluderer produsenter av ildsteder, skorsteiner og utstyr, samt montører og forhandlere. 

INTERESSERT I Å VITE MER?
TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT, OG GRATIS BEFARING.